علی انوری دبیر سبک شیتوریو شوکو کای گفت: جغرافیای کاراته بعد از کرونا تغییر کرده، روسای سبک ها تعصب گرایی و کدورت ها را کنار بگذارند، راه موفقیت را خواهیم پیمود.
تهران سربلند _ علی انوری دبیر سبک شیتوریو شوکو کای گفت: پس از کشتی از سال 1360 به بعد کاراته را آغاز کردم، جا دارد از استاد کاکاوند به عنوان اولین مربی کاراته ام یاد کنم که ده سال دبیر سبک ایشان بودم و استاد بهبودی که ده سالی هم دبیر وادریو بودم، حدود ده سال هم در شیتوریو شوکوکای یونیون بعنوان دبیر سبک مشغول هستم،دارای کمربند مشکی دان 8 هستم، همیشه به مربیگری پرداخته ام اکنون هم حدود 600 هنرجو را تحت پوشش دارم.
وی افزود: مسابقات جهانی شیتوریو شوکوکای یونیون هرساله با حضور 28 کشور جهان برگزار و ایران بر اساس سنوات سکوی اول و دوم را بدست می آورد، در این دوره هم باترکیب 15 نفره به این مسابقات اعزام خواهیم شد.
علی انواری گفت: جغرافیای کاراته بعد از کرونا تغییر کرده در گذشته 5 الی 6 کشور جهان از جمله ایران می درخشیدند، پس از کرونا کشور های دیگر نگاهی جدی به کاراته داشته اند و بر همین اساس در مسابقات جهانی شاهد تقسیم مدال ها بودیم.
انوری ادامه داد: برای داشتن تیم ملی خوب باید از سنین پایه آغاز کنیم، ملی پوشان ما اکثرا از رده جوانان و بزرگسالان بدون داشتن پیشینه وارد تیم ملی می شوند. اگر از رده نونهالان برنامه ریزی کنیم شاهد تیم های ملی خوبی خواهیم بود.
انوری در خاتمه گفت: روسای سبک ها تعصب گرایی و کدورت ها را کنار بگذارند، راه موفقیت را خواهیم پیمود.
شرح کامل این گفتگو را در گزارش تصویری ببینید.
انتهای پیام/